Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marcel Ciolacu, anunț de ultim moment despre voucherele de vacanță (VIDEO)

ro

05 Sep, 2023 14:49 1128 Marime text
foto: Facebook.com
Marcel Ciolacu a anunțat că până la finalul lunii va finaliza întreaga procedură pentru implementarea unui pachet de reforme menite să echilibreze bugetul României.

Până la finalul lunii finalizăm întreaga procedură, inclusiv angajarea răspunderii în Parlament, pentru a aplica măsurile de care România are nevoie, pe trei paliere: combaterea evaziunii, reducerea cheltuielilor statului și asigurarea echității fiscale, a scris Ciolacu pe pagina de socializare. 


Iată postarea integrală de pe pagina de socializare a premierului:

Pachetul de reforme pentru echilibrarea bugetară va duce la creșterea salariilor celor care muncesc din greu. Nu pot fi însă de acord ca bugetarii cu salarii mari să continue să primească vouchere de vacanță și tot felul de facilități, la fel ca cei cu venituri mici și medii.

Până la finalul lunii finalizăm întreaga procedură, inclusiv angajarea răspunderii în Parlament, pentru a aplica măsurile de care România are nevoie, pe trei paliere: combaterea evaziunii, reducerea cheltuielilor statului și asigurarea echității fiscale.

Cei cu venituri mici trebuie protejați, iar profitul excesiv, viciul și luxul trebuie supraimpozitate.- se arată în conținutul postării. 



Citește și:

LIVE VIDEO-TEXT. Voucherele de vacanță pentru salariații din mediul privat sunt dezbătute la Constanța (FOTO+VIDEO)



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii