Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:53 30 11 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MApN Secretarul de stat Simona Cojocaru, la Ziua Forțelor Armate Poloneze

ro

16 Aug, 2020 18:19 991 Marime text

 
  • Secretarul de stat pentru politica de apărare, planificare și relații internaționale, Simona Cojocaru, a participat, în aceste zile, la  Ziua Forțelor Armate Poloneze.
Secretarul de stat pentru politica de apărare, planificare și relații internaționale, Simona Cojocaru, a participat, în aceste zile, la invitația Ministerului Apărării Naționale din Polonia, la ceremoniile organizate, la Varșovia, cu ocazia Zilei Forțelor Armate Poloneze.

Evenimentul a fost organizat în contextul împlinirii a 100 de ani de la cea mai importantă victorie din istoria modernă a Poloniei împotriva Rusiei bolșevice - Bătălia pentru Varșovia, din 13-25 August 1920.

Cu acest prilej, delegația română  a participat la recepția oficială oferită de președintele Poloniei, Andrzej Duda, și a avut o întâlnire bilaterală cu secretarul de stat din MApN al Poloniei, Paweł Woźny.

În ultima zi a vizitei în capitala Poloniei, Simona Cojocaru a depus o coroană de flori la Monumentul Ostașului Necunoscut, în onoarea eroilor polonezi care și-au sacrificat viața pentru independența și suveranitatea Poloniei și s-a întâlnit cu echipa de comandă a Detașamentului românesc dislocat in cadrul grupului de luptă din Polonia.

Sursa foto: Facebook/ Simona Cojocaru


 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii