Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:19 27 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MApN lansează Inforadar - Portalul Știrilor Corecte

ro

30 Oct, 2020 11:05 767 Marime text
  • MApN lansează platforma dedicată știrilor corecte – Inforadar.

Inforadar – Portalul Știrilor Corecte, platforma Ministerului Apărării Naționale dedicată contracarării știrilor false, a fost lansată vineri, 30 octombrie, în spațiul virtual, cu ocazia sărbătoririi a 27 de ani de la înființarea Direcției informare și relații publice a MApN.

Portalul, disponibil pe site-ul oficial al Ministerului Apărării Naționale la adresa www.mapn.ro/inforadar<http://www.mapn.ro/inforadar>, include un set de teme din domeniul apărării aflate pe agenda publică ce necesită un plus de clarificări, rubrici de educare media, sfaturi practice pentru verificarea știrilor, precum și o secțiune de studii și articole dedicată aprofundării conceptului de știri false asociate fenomenului dezinformării.

„Platforma Inforadar este un portal dedicat atât știrilor corecte, cât și un instrument de educare pentru fiecare, în calitate de consumatori de informație, fie prin intermediul presei, fie direct din mediul online. Inforadar își propune să se dezvolte în timp, pe măsură ce vor fi identificate noi teme care, pe baza unor informații oficiale, să fie în mod corect transmise către public”, a declarat colonelul Constantin Spînu, șeful Direcției informare și relații publice a MApN.

Ti-a placut articolul?

Comentarii