Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manifestările programate la Constanța în favoarea recunoașterii Mitropoliei Tomisului, anulate

ro

10 Feb, 2024 14:34 661 Marime text
Organizatorii mitingului programat în această după amiază la Constanța în favoarea recunoașterii Mitropoliei Tomisului, pe traseul Piața Ovidiu-Catedrală-Prefectură, au anulat manifestările.

„Pentru PACE, din dragoste pentru Biserica Ortodoxă Română și ascultare față de părinții noștri duhovnicești, renunțăm la manifestările de stradă (marș, miting) de la Constanța.
Vom fi prezenți la Sfânta Liturghie de la Biserica Haralambie din Constanța. Hristos în mijlocul nostru!“ - a precizat Mihai Tîrnoveanu pe pagina sa de Facebook. 


Amintim că Arhiepiscopia Tomisului i-a îndemnat pe organizatorii mitingului de sâmbătă să preschimbe marșul în procesiune. 

„Având în inimă dragostea pentru pace, Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, îi îndeamnă pe organizatorii mitingului de sâmbătă să preschimbe marșul în procesiune și înflăcărarea în rugăciune, prin renunțarea la întrunirea planificată. Înaltpreasfințitul îi așteaptă pe toți la Sfânta Liturghie pe care o va oficia, alături de mai mulți arhierei, preoți și diaconi la Biserica “Sfântul Haralambie” din Constanța, cu ocazia prăznuirii hramului, mâine, 10 februarie, începând cu orele 7.30“ - au transmis reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului.

Citește și: 

Îndemn al ÎPS Teodosie pentru organizatorii mitingului în favoarea recunoașterii Mitropoliei Tomisului. Ce le-a cerut înaltul ierarh
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii