Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:25 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandatele membrilor provizorii ai directoratului Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA, prelungite

ro

09 Apr, 2020 14:51 2029 Marime text
Întrucât mandatul actualilor membri ai Directoratului încetează de drept în data de 20 aprilie 2020, Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA informează că, în şedinţa din data de 08 aprilie 2020, Consiliul de Supraveghere a prelungit mandatele de membri provizorii ai Directoratului, începând cu data de 21 aprilie 2020, pentru o perioadă de două luni.
 
Este vorba despre următoarelor persoane: Cătălin Niţu, lonuţ-Bogdan Grecia, Andreea-Mihaela Miu, Corneliu Bogdan Marcu.
 
De asemenea, a fost desemnat în calitatea de membru provizoriu al Directoratului, începând cu data de 21 aprilie 2020, pentru o perioadă de doua luni, Marius Viorel Stanciu.
 
În calitatea de Preşedinte al Directoratului, denumit alternativ Director General Executiv sau Chief Executive Officer — „CEO" — al Societăţii) al Companiei Nationale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA, începând cu data de 21 aprilie 2020, pentru o perioada de două luni, Cătălin Niţu.
 
Durata mandatelor membrilor provizorii ai Directoratului nu va depăşi data finalizarii procedurii de selecţie a membrilor Directoratului Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica" SA în condiţiile O.U.G. nr. 109/2011, dacă procedura se va finaliza în interiorul acestui interval.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii