Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Claudiu Daniel Teliceanu, fost director al DJST Constanța, ales administrator al Total Defender Pază și Protecție SRL

ro

27 Nov, 2018 00:00 2828 Marime text
Argentina Teliceanu, în calitate de asociat unic al Total Defender Pază și Protecție SRL, a luat pe data de 25.10.2018 o decizie importantă. Astfel, în firmă a fost cooptată ca asociat Șerban Nicoleta, al cărei aport este suma de 300 de lei. În urma acestor modificări, capitalul social de 500 de lei se împarte astfel: Teliceanu Argentina - aport la capitalul social de 40%, reprezentând 20 părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 200 lei; Șerban Violeta - aport la capitalul social 60%, reprezentând 30 de părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 300 lei.
O altă decizie se referă la numirea ca administrator reprezentant al societății a lui Claudiu Daniel Teliceanu. Din firmă s-a retras
din calitatea de administrator Țutuianu Marian. Mandatul administratorului cu puteri depline de reprezentare și administrare se întinde pe o perioadă nelimitată.
 
Claudiu Daniel Teliceanu a fost director al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa.
 
Citește și:
 
Schimbări în societatea în care Claudiu Daniel Teliceanu este asociat

Maşini, colecţie de ceasuri şi teren intravilan Averea şi interesele directorului executiv al DJST Constanţa, Claudiu Teliceanu (documente)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii