Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:59 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maluma, superstarul global al muzicii reggaeton, vine pentru prima dată la Neversea, în Constanța

ro

09 May, 2024 11:37 718 Marime text





 
  • Nick Carter, un icon al muzicii pop, membru al celebrei trupe Backstreet Boys vine în premieră în România la Neversea! În lineup mai urcă Bebe Rexha, G-eazy, Mahmut Orhan, Don Diablo, Alok, Salvatore Ganacci și mulți alții.
 
MALUMA, superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, ale cărui hituri de top și colaborări cu artiști precum Shakira, Jennifer Lopez, The Weeknd, J Balvin, Ricky Martin și Madonna l-au propulsat către faima internațională, urcă pentru prima dată pe scena festivalului Neversea. Cunoscut pentru vocea sa caliente și prezența sa pe scenă, Maluma a primit multiple nominalizări și premii Latin Grammy. Albumele sale, precum „F.A.M.E.” și „11:11”, s-au bucurat de un succes internațional, în timp ce turneele sale mondiale sunt sold-out. Fanii lui Maluma se pot bucura de cele mai tari hituri ale artistului la scena principală a festivalului.
 
Nick Carter de la Backstreet Boys vine în premieră în România și va urca pe scena Neversea pentru un show memorabil. Și-a început cariera la vârsta de doar 12 ani și a devenit rapid un superstar pop internațional, fiind cel mai tânăr membru al trupei iconice, Backstreet Boys. Hituri precum “Everybody”, “As Long As You Love Me”, “I Want It That Way”, “Shape Of my Heart”, ‘Larger Than Life” au făcut înconjurul lumii și l-au transformat într-unul dintre cei mai relevanți artiști.
 
Călătoria sa în industria divertismentului, care durează de 30 de ani, s-a extins mult dincolo de arenele sold-out și include o gamă diversă de proiecte în televiziune, film și filantropie.
 
Bebe Rexha este una dintre cele mai mai apreciate voci din industria muzicală. Colaborarea cu David Guetta pentru super hitul ,,I’m Good (Blue)” i-a adus o nominalizare Grammy și un trofeu la MTV EMA la categoria ,,Best Collaboration”. Bebe a fost recunoscută pentru contribuția adusă uneia dintre cele mai cunoscute piese ale lui Eminem “The Monster”. După această perioadă au apărut și colaborările de succes cu Nicki Minaj, Afrojack, cu G-Eazy pentru “Me, Myself and I” sau cu Martin Garrix , “In The Name of Love”.
 
 
Citește și
Cine sunt artiștii care vor urca pe scena NEVERSEA, între 4-7 iulie? Maluma va concerta la Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii