Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe persoane, surprinse într-o cafenea din Constanța. S-a lăsat cu amenzi

ro

15 Dec, 2020 12:05 3168 Marime text
  • Aproximativ 20 de persoane prezente într-o cafenea din constanța, au fost amendate de polițiști, în contextul în care municipiul Constanța se află în carantină.
Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Secției 3 și jandarmi ai I.J.J. Constanța, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Traian, au observat mai multe persoane în interiorul unei societăți comerciale - cafenea.

Având în vedere măsurile privind carantinarea municipiului Constanța și normele legale în vigoare, atât administratorul societății comerciale, cât și cele aproximativ 20 de persoane prezente în interior, au fost sancționați contravențional cu amendă totală în valoare de 10.000 de lei.

„Precizăm că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare”, transmite IPJ Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Francisc 16 Dec, 2020 16:51 Poate merge politia si la Kaufland,Lidl,Auchan, Carrefour etc. Nu se respecta distantarea, e foarte aglomerat. Cand erau 200 de cazuri pe tara stateam afara la coada, cand sunt 9000 e full in magazine. Lasa ti fumigenele cu cafenelele care oricum sunt majoritatea inchise, focusati va pe magazine si transport in comun.