Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:07 13 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe localități din județul Constanța, fără apă potabilă

ro

06 Feb, 2020 10:24 906 Marime text
Astăzi, 06 februarie 2020, din cauza rafalelor de vânt, începând cu ora 04,00, la Stația de pompare și tratare Bifurcație Cumpăna s-au înregistrat multiple fluctuații și întreruperi de tensiune, pompele de la nivelul stației rămânând fără energie electrică. Încă de la primele căderi de tensiune au fost anuntați și reprezentanții E-Distribuție Dobrogea. Până la remedierea situației, consumatorii din comuna Cumpăna nu vor avea apă potabilă la robinete.

Vântul puternic a creat variații și căderi de tensiune și la Stațiile de pompare Palas, Dulcești, Olteni, Dumbrăveni, Cerchezu și  Vadu Oii. La această oră sunt lipsiți de apă la robinete consumatorii din localitățile Olteni și Vadu Oii, în timp ce la Dumbrăveni și Cerchezu se asigură alimentarea cu apă din rezervoare.

„Asigurăm toti consumatorii afectati de furnizarea apei din cauza disfunctionalitatilor de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, ca
lucratorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apa la parametrii normali, dupa ce echipele E-Distribuie Dobrogea vor remedia avariile și vor realimenta cu energie sursele si statiile de pompare”, transmite RAJA.

Ti-a placut articolul?

Comentarii