Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:30 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe convoaie militare vor trece prin București și prin cinci județe

ro

05 Oct, 2023 08:52 1103 Marime text
foto: Prefectura Galați
Ca urmare a adresei transmisă de Garnizoana Galați, Instituția Prefectului – Județul Galați informează că, în perioada 08 – 18 octombrie 2023, în poligonul Centrului de Instrucție pentru Luptă Smârdan va avea loc exercițiul ”Justice Sword 23.II”.

În acest context, militari și echipamente militare din garnizoanele Focșani, Brăila, Galați și București se deplasează, până pe data de 08 octombrie, spre Centrul de Instruire pentru Luptă Smârdan, redislocarea către garnizoanele de reședință urmând a avea loc în perioada 19 -21 octombrie 2023.

Deplasările se execută atât pe cale rutieră, prin București și județele Galați, Brăila, Vrancea, Ialomița și Ilfov, cât și pe cale feroviară.

De asemenea, vă informăm că pe timpul derulării exercițiului ”Justice Sword 23.II” vor fi executate zilnic, conform unui scenariu fictiv, trageri atât cu muniție de manevră, cât și cu muniție reală, trasmite Prefectura Galați. 

Exercițiul ”Justice Sword 23.II” face parte din activitățile de instruire ale Brigăzii 282 Blindată ”Unirea Principatelor”, planificate în anul 2022 pentru anul de instrucție 2023.


Citește și:

Klaus Iohannis, discuţii cu preşedintele SUA și secretarul general al NATO, în contextul agresiunii ruse împotriva Ucrainei
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii