Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magia UNTOLD Cum va arăta parcul tematic de Crăciun, în București (randări foto)

ro

25 Oct, 2022 13:46 2724 Marime text
Au fost făcute publice randările foto și primul video cu simularea parcului tematic de Crăciun, care va avea loc în Parcul Drumul Taberei din București, în
perioada 25 noiembrie - 27 decembrie.

Aici, timp de o lună, ne vom putea bucura de o experiență unică creată special de organizatorii festivalurilor UNTOLD si Neversea, o experiență ce va oferi mix-ul perfect dintre magia de festival și spiritul sărbătorior de iarnă., transmit organziatorii festivalurilor UNTOLD si Neversea,


Pe lângă activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice care vor întreține spiritul sărbătorilor, în premieră, în București.

Edy Chereji, co-fondator UNTOLD:

„Universul UNTOLD se extinde cu o experiență dedicată sărbătorilor de iarnă. Pentru prima dată, timp de o lună, magia UNTOLD își va face simțită prezența în București. Conceptul spațiului, amenajarea și activitățile gândite vor transforma zona într-un loc ideal pentru întreaga familie. Parcul tematic de Craciun va atrage fără îndoială vizitatori din toata țara și va deveni principala atracție pentru locuitorii capitalei. Bucureștiul merită un proiect gândit după expertiza noastră, la standarde înalte, așa cum am demonstrat că putem realiza în tot ceea ce am făcut până acum*.”



Proiectul este organizat de grupul UNTOLD Universe, în colaborare cu Primaria Sectorului 6, și este finanțat in totalitate din fonduri private.

Târgul de Crăciun va activa în baza unui contract de închiriere de spațiu, iar accesul publicului este gratuit.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii