Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de Opinie! Târgul de Crăciun de la Constanța își deschide porțile! Vă veți număra printre vizitatori?

ro

28 Nov, 2022 00:00 2490 Marime text
foto: Facebook/Târgul de Crăciun de la ConstanțaDin 30 noiembrie, Parcul Oleg Danovski din Constanța se transformă într-un parc tematic de Crăciun.

În zonă deja au fost amplasate decorațiunile și căsuțele unde vor fi comercializate produse tradiționale. Pentru cei mici vor fi organizate activități în ateliere, iar tabloul va fi completat de Moș Crăciun, cu propria sa casă.
 
Organizatorii anunță spectacole de lumini , tradiționalele produse artizanale de Crăciun și o bogată ofertă culinară inspirată de iarnă. Caruselul, trenulețul și multe alte distracții îndrăgite îi așteaptă pe copii la joacă, iar timp de două ore atmosfera va fi întreținută de grupurile de colindători.

Programul se întinde între orele 16.00 și 23.00, de miercuri până vineri, în weekend porțile Târgului de Crăciun deschizându-se cu patru ore mai devreme, de la ora 12.00. Ultima zi a târgului de Crăciun va fi 25 decembrie.
 
În acest context ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:



De asemenea, așteptăm și comentariile dumneavoastră legate de tema în discuție, exprimate cu respectarea subiectului propus, fătă atacuri la persoană ori limbaj licențios.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii