Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un parc tematic va fi amenajat în satul Sibioara din comuna Lumina, județul Constanța

ro

05 Jun, 2023 15:01 2055 Marime text


Autoritățile locale din comuna Lumina au semnat în această săptămână contractul de execuție pentru realizarea unui parc tematic pescăresc ce va fi amenajat în satul Sibioara.
 
Consilierii locali din comuna Lumina au aprobat încă din luna septembrie 2022 un proiect de hotărâre inițiat de primarul comunei Lumina, Dumitru Chiru, ce presupune demararea proiectului de amenajare pentru un parc tematic pescăresc în satul Sibioara.
 
Cerererea de finanțare a fost depusă cadrul Programul POPAM – FLAG Dobrogea Nord măsură 2. 1 – Apel : POPAM/1050/4/1/ pentru proiectul „Construire parc tematic pescăresc în Sibioara”.
 
Valoarea totală a contractului de lucrări de construire parc tematic este de 848955,73 lei (TVA inclus).

Conform contractului semnat cu constructorul acesta are obligația de a finaliza lucrările în termen de maxim 6 luni de la primirea ordinului de începere a lucrărilor.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii