Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:30 05 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ludovic Orban a decis Restructurarea aparatului guvernamental în urma unui amplu audit

ro

10 Dec, 2019 20:19 394 Marime text
Premierul Ludovic Orban a anunţat că vrea să opereze o amplă restructurare guvernamentală, iar după 1 ianuarie va fi făcut un audit al structurilor guvernamentale, scrie romaniatv.net. 
 

"După 1 ianuarie noi vom face un audit al structurilor guvernamentale, ministere, autorităţi, agenţii, ş.a.m.d. pentru că vrem să operăm o amplă restructurare, - pentru că toată lumea se sperie de restructurare -, o reducere a numărului de entităţi, de comasare sau chiar de desfiinţare, unele dintre activităţi să le derulezi în parteneriat cu entităţi ale societăţii civile pentru că sunt multe activităţi care pot fi delegate în cazul unui parteneriat public-privat sau al unui contract de delegare", a spus Orban, la dezbaterea organizată de Confederaţia patronală Concordia "Dialog pentru dezvoltare'', notează Agerpres.

El a arătat că acest audit mai amplu va dura câteva luni. "Intenţia noastră este ca la capătul acestui audit să venim cu toate actele normative pentru a reface aceste entităţi şi să creăm entităţi mult mai clare", a precizat Orban.

Premierul a pledat pentru o simplificare a instituţiilor, arătând că aceasta poate să aibă efecte benefice asupra societăţii.

Ti-a placut articolul?

Comentarii