Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:06 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări Constanța. Condiții de circulație îmbunătățite pe strada Opalului (FOTO)

ro

29 May, 2023 14:41 966 Marime text
Echipele Confort Urban au finalizat lucrările de reamenajare a carosabilului pe strada Opalului din cartierul Universitate. Este a cincea stradă asfaltată din totalul celor 8 ce vor fi construite de la zero în acest cartier.

Se va reamenaja infrastructura rutieră și pe străzile Smaraldului, Acad. Petre T. Frangopol (fostă Cuarțului) și Safirului. Săptămâna viitoare, se va interveni cu utilaje pentru realizarea terasamentului pe strada Smaraldului., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.

Citește și: Intersecția din zona City Park Mall Constanța va fi închisă circulației rutiere începând de azi. Cât va dura

Lucrările sunt finanțate din fondul special destinat investițiilor. Potrivit proiectului, se execută prima etapă a lucrărilor de amenajare a zonei carosabile, care prevede un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră.


Facem apel către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări.,mai trabnsmiote sursa citată. 

foto: Primăria Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii