Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:21 17 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucian Soare s-a retras din firma One Grains & Logistics SRL

ro

11 Sep, 2021 00:00 666 Marime text
  • Lucian Florin Soare s-a retras dintr-una din firmele sale
 
În Monitorul Oficial al României, a fost publicată Hotărârea nr. 1 pe anul 2020, prin care au fost efectuate modificări în societatea One Grains & Logistics SRL.
 
Asociații firmei, Mireala Smaranda Cărtuță, Claudiu Cristian Dragu și Lucian Florin Soare au decis retragerea din societate a lui Lucian-Florin soare, cu cesiunea la valoarea nominală a celor 1.520 de părți sociale, împărțite în mod egal între Mireala Smaranda Cărtuță și Claudiu Cristian Dragu. Cei din urmă au devenit, astfel, asociați cu părți egale la participare la capitalul social.
 
Totodată, se retrage și din funcția de administrator Lucian Florin Soare, fiind delegat în funcție Claudiu Cristian Dragu, pe o perioadă de 60 de ani și cu puteri depline. Sediul social se mută pe aleea Andromeda, din municipiul Constanța.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:


Doi constănțeni au înființat o firmă. Cu ce se va ocupa

Asociat nou, cooptat în firma constănțeană Signature Developments SRL
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii