Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:16 28 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociat nou, cooptat în firma constănțeană Signature Developments SRL

ro

10 Sep, 2021 00:00 557 Marime text
  • SC Signature Developments SRL are o nouă structură a asociaților
 
În Monitorul Oficial al României, a fost publicată decizia cu nr. 17 din data de 22 iunie 2021 a societății SC Signature Developments SRL.
 
Asociatul unic al firmei care are sediul social în Constanța, pe strada Cuza Vodă, Cristian Marian Nicula a decis cesiunea unui număr de 10 părți sociale către Bogdan Ghioncu, reprezentând 50% din capitalul social total al firmei.
 
În urma cesiunii, structura participării asociaților la capitalul social va fi următoarea:
  • Nicula Cristian Marian va deține 10 părți sociale, reprezentând 50% din capitalul social subscris și vărsat
  • Bogdan Ghioncu va deține  10 părți sociale, reprezentând 50% din capitalul social subscris și vărsat
 
Tot recent, amintim că în Monitorul Oficial al României, a fost publicată decizia cu numărul 14 din data de 2 iunie 2021, pentru societatea Signature Developments SRL.
 
Asociați la momentul respective erau Nicula Cristian Marian și Trnobranschy Alin-Nicolae, ambii deținând 50% din capitalul social.
 
În urma întrunirii, Trnobranschy Alin-Nicolae a cesionat 10 părți sociale, reprezentând 50% din totalul capitalul social al societății către asociatul Cristian Marian Nicula, cel din urmă devenind asociat unic al firmei.  Capitalul social este în valoare de 200 de lei, cu câte 20 de părți, cu o valoare nominală de 10 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii