Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuitor din comuna Ceatalchioi, județul Tulcea - „Nu ne-am gândit că ne va afecta războiul din Ucraina“ (VIDEO)

ro

12 Oct, 2023 16:48 924 Marime text
Este desfășurare de forțe în comuna Ceatalchioi, județul Tulcea după ce noaptea trecută o dronă a explodat în apropierea localității Plauru. 

Elicoptere militare survolează zona în care ar fi căzut drona. 

„În jurul orei 5.00, echipele din teren au raportat descoperirea unui crater de dronă, cu  posibilă explozie la impact, într-o zonă cu vegetație aflată în apropierea malului drept al Brațului Chilia, la aproximativ 3 km vest de localitatea Plauru“ - au mai precizat reprezentanții MApN.


Un locuitor din comuna Ceatalchioi a povestit cum sunt afectați de situația din Ucraina. 

Au fost aproximativ șase explozii. (...)Am mai auzit bubuituri, una foarte aproape. (...) Noaptea dormim cu atenție. Cum auzim un zgomot ieșim afară. Nu avem beci, doar acele adăposturi. (...) E și armata aici și suntem mai în siguranță. Nu ne-am gândit că ne va afecta războiul din Ucraina. Ne-am gândit că facem parte din UE și NATO și că nu ne va afecta. Eu aș putea pleca de aici, am apartament în Tulcea, dar am animale aici. Sunt foarte aproape de Portul Izmail. Bine că nu a fost mai aproape explozia că putea fi mai grav. Aici locuințele sunt acoperite cu stuf“ -  a precizat un localnic

Citește și: 

Alertă în comuna Ceatalchioi, județul Tulcea după explozia unei drone! Un elicopter militar survolează zona (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii