Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO +TEXT Probleme de interes local și național, analizate într-o conferință de presă la AUR Constanța (GALERIE FOTO)

ro

16 Nov, 2023 14:12 1222 Marime text
Partidul AUR, filiala Constanța, organizează pe data de 16.11.2023 o conferință de presă la sala de conferințe a Restaurantului Colonadelor începând cu ora 14.00.

Cu această ocazie vor fi dezbătute probleme de interes local și național, la conferință participând Ramona Ioana Bruynseels, Președinta Organizației de Femei a Partidului AUR, avocat Nicolae Vlahu - candidat din partea AUR Constanța la alegerile europarlamentare, deputat AUR Dănuț Aelenei, coordonatori AUR Cumpăna și Eforie, Marius Bolboașă, respectiv Vasile Balmuș, și  avocat Dumitru Bădrăgan - purtător de cuvânt AUR Constanța. 

Ramona Ioana Bruynseels, Președinta Organizației de Femei a Partidului AUR spune că 2024 este anul când AUR poate schimba Romania prin câștigarea alegerilor.

"De aceea veți găsi alaturi de noi personalități pentru că avem nevoie de toată lumea pentru a câștiga alegerile. Dar cei care vin, vin să muncească nu sa primească funcții. Chiar și VIP-urile au aceleași responsabilități. Continuăm politica de parteneriate deoarece avem nevoie sa intru în numărul de parlamentari pentru a sesiza Curtea Constituțională. În consecință, AUR se întărește in perspectiva alegerilor viitoare", spune Ramona Ioana Bruynseels. 

Ia cuvântul deputatul AUR Dănuț Aelenei care vorbește despre legea pensiilor trecută deja prin Senat pe care o caracterizează drept populistă și inechitabilă și care va arunca în aer bugetul. 

Aelenei spune că toate calculele făcute nu țin cont de cosul zilnic. 

„AUR nu este de acord cu creșterea vârstei de pensionare a femeilor până la 65 ani“ - mai spune deputatul Dănuț Aelenei. 


Ia cuvântul avocat Nicolae Vlahu - candidat din partea AUR Constanța la alegerile europarlamentare care vorbește despre creșterea prețurilor. 

„La carnea de porc, legume, cu media de 10%“ - a precizat avocatul Nicolae Vlahu. 

Între timp și administrația din Constanța sa pregătește să majoreze taxele și impozitele cu 110% , subliniază purtatorul de cuvânt al Aur Constanta, Dumitru Badragan.

Au luat cuvântul și reprezentații AUR Cumpăna și Eforie care sunt și candidații partidului la alegerile locale de anul viitor.

Ramona Ioana Bruynseels, Președinta Organizației de Femei a Partidului AUR a menționat că Ovidiu Cupșa se califica pentru a candida la Primăria Constanța. 

De Mohammad Murad spune că se ocupa de organizația oamenilor de afaceri la nivel național. 

„În planul nostru de Guvernare avem doar 12 ministere. Avem variante pentru fiecare miniștri. Mohammad Murad se califică pentru funcția de ministru al Turismului“ - a mai menționat Ramona Ioana Bruynseels. 




Citește și: 

Mohammad Murad s-a înscris în partidul AUR! Ce spune George Simion, liderul AUR (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii