Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

INTERVIU EXCLUSIV Mohammad Murad s-a înscris în partidul AUR! Ce spune George Simion, liderul AUR (VIDEO)

ro

14 Nov, 2023 12:59 2952 Marime text
Mohammad Murad s-a înscris azi, 14 noiembrie în partidul AUR. 

Acesta s-a înscris în organizația București. 
 

Din ce în ce mai mulți oameni de afaceri se alătură AUR, suntem bucuroși de venirea domnului Murad care a coordonat mulți ani  zona de patronat pe turism și care a făcut fapte în Constanța.

Mulți vorbesc, mulți dau din gură, mai ales în zona politicii, avem nevoie de oameni care au făcut ceva concret, care au încercat, pe zona lor să revitalizeze litoralul românesc. 

Probabil o să mă întrebați...n-am negociat nicio funcție, domnul Murad a venit aici să muncească în AUR, toată lumea e bine venită, așteptăm să dăm românilor soluții, în sensul în care să punem în funcții de decizie, oameni care au dat salarii la viața lor, care au făcut proiecte mari de investiții, nu covrigării.

Iată motivul pentru care Murad a ales AUR:

Îl cunosc pe domnul Simion de o vreme, chiar de 3 ani de zile, urmăresc așa atent toate acțiunile, am simțit că este o persoană foarte naturală, simplă. Îi mulțumesc domnului președinte (George Simion) pentru încredere.  Singurul lucru pe care vreau s-ăl fac e să vin cu un plus valoare pentru AUR, a punctat Murad. 

George Simion este bucuros că Murad s-a alăturat AUR. 

Dacă mă întrebați unde l-aș vedea pe domnul Murad, acesta ar fi un foarte bun ministrul al Turismului. Ne bucurăm că i-am câștigat încrederea și s-a alăturat  AUR, a mai precizat Simion. 



În video de mai jos puteți vedea precizări exclusive ale celor doi: 



Citește și:

Mohammad Murad s-a înscris în partidul AUR!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii