Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:37 26 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO & TEXT Primarul Decebal Făgădău, prezent la lansarea sistemului de e-Ticketing ABT al CT BUS (galerie foto)

ro

11 Sep, 2020 10:12 1838 Marime text
În aceste momente, are loc o conferință de presă prilejuită de lansarea sistemului de e-Ticketing ABT al CT BUS, la care este prezent și primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.

La eveniment sunt prezenți Decebal Făgădău, primarul urbei, Costin Răsăuțeanu, viceprimar, și Bogdan Niță, director CT BUS.

Sunt afișate toate sitemele de ticketing, inclusiv cel nou, modern, cum puteți vizualiza în galeria foto.

Bună ziua. Mă bucur să ne reîntâlnim astăzi, după ce am lansat microbusurile noi. O firmă românească, RADCOM asociata cu OTP a câștigat contractul sistemului", a spus Niță.

Sistemul este unul similar cu cel din Londra sau Viena. Noile validatoare vor fi instalate curând cât și cardurile aferente.


Reprezentantul RADCOM, Gheorghe Gigea: Bună ziua. Vreau să completez ce a spus domnul director. Sistemul care se folosește în Constanța va fi unul de ultimă generație. La validator, apropierea cardului bancar va face ca tranzacția să se facă instant.

Acest sistem este primul care vine cu toate facilitățile existente, a spus reprezentantul. Foloseste card contactless și cardul bancar contactless. Vor fi trei validatoare în autobuz.

Marele avantaj este că poti să îți faci un profil de călător foarte diversificat pentru ca CT BUS  să dezvolte campanii de marketing personalizate.

Se pot dezvolta sisteme comune cu CFR, METROREX sau Brașov, a mai spus acesta.


O să fie automate de bilete, de unde călătorul poate să își ia cardurile. Chiar și cu ajutorul aplicațiilor pot fi luate cardurile. De asemenea, șoferul cu cardul său, poate să scaneze la intrare și ieșire din tură.

Primarul Decebal Făgădău a primit primul card MyCt.

"Ct BUS - acest copil mare al orașului nostru. Este o companie care se poartă exact ca un copil pasionat de tehnologie",  spune Făgădău.


Decebal Făgădău a mai spus că Ct BUS devine adaptat la tehnologia de mâine.

Jucători mari pe piața internațională nu se mulau pe ceea ce doream noi în caietul de sarcini. La Constanța, îți vei cumpăra singur prin orice metodă călătoria, abonamentul sau orice serviciu,  spune edilul Constanței.

Deci, primarul explică existența pachetelor - de exemplu, pot fi reduceri intr-un anumit interval orar sau în weekend tinerii au reducere, sau la patru călătorii succesive într-o zi, a cincea e gratuită. Valoarea contractului este între 3,6 milioane și 10 milioane de lei.

Mai multe detalii, în ediția de mâine.

Ti-a placut articolul?

Comentarii