Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO Ministrul afacerilor interne, Marcel Vela și secretarul de stat, chestor șef de poliție Bogdan Despescu, prezenți la Constanța (galerie foto)

ro

01 Jul, 2020 11:43 3719 Marime text
  • Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela și secretarul de stat, chestor șef de poliție Bogdan Despescu au sosit la Constanța.
În aceste momente, pe Faleza din municipiul Constanța are loc trecerea în revistă a efectivelor și tehnicii structurilor MAI care vor asigura măsurile de ordine publică  și gestionarea situațiilor de urgență pe litoralul românesc în perioada estivală, eveniment la care participă ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela și secretarul de stat, chestor șef de poliție Bogdan Despescu.  
 
Acțiunea are loc cu respectarea regulilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Dacă ceilalți ani vor putea fi uitați, anul 2020 va rămâne memorabil pentru toți și va scrie multe pagini în manualele de istorie. Cu toții ne –am unit forțele, am luptat și încă luptăm cu toate armele pentru a salva vieți.

Fără informația transmisă cu atâta vervă de către dumneavostră totul ar fi fost mult mai greu.

Tutoror ne-a fost dor de mare, iar turiștii așteaptă cu nerăbdare vacanța și clipele de liniște și relaxare pentru că , implicit , acest moment este istoric pentru litoralul românesc.

Vă transmit, pe acestă cale, rugămintea de a fi în echipă în a proteja românii! Cu voi și prin voi, să transmitem împreună informația , dar mai ales să subliniem importanța respectării măsurilor de prevenție.
 
Știu că românii visează cu ardoare la vacanță , dar virusul încă trăiește printre noi și este la fel de agresiv și de periculos. Din aceste motive, trebuie să fim cu toții atenți și respnsabili.

Vă rugăm ca împreună să protejăm viețile noastre și ale celor din jur!

Dumnezeu să binecuvânteze România!, a transmis ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela.

Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela și secretarul de stat, chestor șef de poliție Bogdan Despescu în cadrul trecerii în revistă a efectivelor și tehnicii structurilor MAI care vor asigura măsurile de ordine publică  și gestionarea situațiilor de urgență pe litoralul românesc în perioada estivală, au discutat și cun băiat care le-a explicat motivele pentru care își dorește o carieră în domeniul jandarmeriei.




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii