Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liturghia de duminică, la Peștera Sf. Apostol Andrei. Ce măsuri sunt luate pentru protecția enoriașilor

ro

29 Nov, 2020 11:32 2705 Marime text


ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, s-a deplasat în această dimineață în localitatea Ion Corvin pentru a săvârși slujba de Liturghie la Peștera Sf. Apostol Andrei. De altfel, câțiva enoriași au participat la slujba care a început în jurul orei 8.45.

Pentru siguranța oamenilor, în aceste vremuri grele de pandemie, au fost marcate zonele în care pot sta enoriașii pentru a se respecta măsura distanțării fizice. De altfel, masca trebuie purtată în permanență, cu excepțiile precizate în legislație. Oamenii legii au format filtre pentru a nu permite accesul persoanelor din alte localități, așa cum arată legea, la pelerinaje pot participa doar membrii din localitatea unde se ține slujba.



Duminică, 29 noiembrie, și luni, 30 noiembrie, de la ora 8.45, ierarhul Tomisului săvârșește Sfânta Liturghie la mănăstirea „Peștera Sfântului Apostol Andrei” din localitatea Ion Corvin, județul Constanța.

În 30 noiembrie este Praznicul Sfântului Apostol Andrei şi se organiza pelerinajul de la Peştera şi Mânăstirea Sfântul Apostol Andrei.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii