Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:41 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice Primăria Constanţa vrea să plătească 10 milioane de lei pentru reabilitarea zonei Coiciu-Casa de Cultură

ro

04 Dec, 2023 17:00 1459 Marime text
  • Valoarea totală estimată este de 8.942.879.16 lei fără TVA
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18.12.2023, ora 15:00 în SEAP
  • Proiectul vizează o amenajare peisagistică, desființarea platformelor betonate din parcul existent și salubrizare, alei pietonale, zone pentru sport urban, locuri de joacă pentru copii, mobilier urban, sistem de iluminat public, sistem de irigații, sistem supraveghere video și Wi-Fi și racordare la utilități publice
  • Spaţiile verzi vor fi amenajate cu specii aclimatizate, care să necesite o mentenanţă facilă, să fie rezistente la condiţiile oraşului şi la pericolul social
  • În cadrul proiectului, se mai propune și o zonă gazonată în centrul căreia se vor afla Monumentul Eroilor şi fântâna arteziană
  • Reamintim, anul trecut, Primăria Constanța a încheiat un contract de prestări servicii privind achiziția serviciilor de proiectare pentru obiectivul de investiții "Îmbunătățirea mediului urban în zona Coiciu - Casa de Cultură"
  • Câștigătorul achiziției în valoare de 130.000 lei fără TVA a fost societatea ploieșteană, Holiday D'Sign Consult SRL, una dintre companiile abonate la contractele atribuite de municipalitate
 

 
Primăria Constanța organizează licitațe publică pentru execuție lucrări în vederea realizării obiectivului de investiții „Îmbunătățirea mediului urban în zona Coiciu – Casa De Cultură”.

Valoarea totală estimată este de 8.942.879.16 lei fără TVA.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt: Vergil Chițac, primar al municipiului Constanța; Ionuț Rusu, viceprimar al municipiului Constanța; Fulvia Antonela Dinescu, secretar municipiu; Georgeta Gheorghe, director executiv Direcția financiară; Oana Dobre, șef serviciu financiar buget;Lenuța Petcu, șef serviciu contabilitate; Ilie Daniela, inspector serviciul contabilitate; Alin Cezar Vintilă, director executiv Direcția logistică; Andreea Stan, director executiv adjunct Direcția logistică; Raluca Florența Georgescu, director general Direcția generală gestionare servicii publice;Elena Bănică, director executiv adjunct Direcția servicii publice și Cristina Laurenția Itoafă, șef serviciu dotări urbane.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18.12.2023, ora 15:00 în SEAP.

Potrivit caietului de sarcini, lucrările vizate sunt săpături pentru realizarea fundațiilor stâlpilor de iluminat si echipamentelor de joacă; așezare strat de balast compactat pe zona de spațiu de joaca si sub fundațiile stâlpilor de iluminat; montare borduri perimetral spațiului de joacă si perimetral amplasamentului; realizare fundații beton armat pentru stâlpii de iluminat si echipamentele de joacă și realizare platformă din beton armat cu grosimea de 10cm, pe zona de spațiu de joacă.

Proiectul vizează o amenajare peisagistică, desființarea platformelor betonate din parcul existent și salubrizare, alei pietonale, zone pentru sport urban, locuri de joacă pentru copii, mobilier urban,  sistem de iluminat public, sistem de irigații, sistem supraveghere video și Wi-Fi și racordare la utilități publice.

Terenul pe care urmează a se realiza investiţia este situat în cartierul Coiciu, zona Casa de Cultură, şi în prezent este o platformă betonată  aflată în stare de degradare. Prin realizarea lucrărilor de reconversie se va obţine refuncţionalizarea unei suprafeţe de cca 22.000 mp (inclusiv căi de acces către spaţiul verde) şi transformarea acestuia în parc/grădină publică.

Spaţiile verzi vor fi amenajate cu specii aclimatizate, care să necesite o mentenanţă facilă, să fie rezistente la condiţiile oraşului şi la pericolul social.

În cadrul proiectului, se mai propune și o zonă gazonată în centrul căreia se vor afla Monumentul Eroilor şi fântâna arteziană.

Reamintim, anul trecut, Primăria Constanța a încheiat un contract de prestări servicii privind achiziția serviciilor de proiectare pentru obiectivul de investiții "Îmbunătățirea mediului urban în zona Coiciu - Casa de Cultură".

Câștigătorul achiziției în valoare de 130.000 lei fără TVA a fost societatea ploieșteană, Holiday D'Sign Consult SRL, una dintre companiile abonate la contractele atribuite de municipalitate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Proiectul de îmbunătățire a mediului urban în zona Coiciu - Casa de Cultură va fi realizat de Holiday D'Sign Consult SRL (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii