Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație publică. Apă minerală, băuturi răcoritoare, cafea, ceai și alte delicatețuri pentru Consiliul Județean Constanța

ro

14 Jun, 2021 00:00 1483 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța organizează achiziție publică pentru furnizare produse pentru protocol
  • Valoarea estimate este de 31.700 lei fără TVA
  • Toţi operatorii economici interesaţi vor transmite ofertele pe adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro sau la Registratura instituției
 
Consiliul Județean Constanța organizează achiziție publică pentru furnizare produse pentru protocol.
Valoarea estimate este de 31.700 lei fără TVA.

La licitație pot participa toţi operatorii economici interesaţi indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SEAP.

Informaţii şi clarificări se pot obține la Serviciul Achiziţii, Analiză Piaţă şi Urmărire Contracte, Consiliul Judeţean Constanţa, Bd. Tomis nr. 51, tel.0241.488.413, e-mail: licitaţii@cjc.ro.

Autoritatea contractantă stabileşte oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic pe baza criteriului de atribuire ,,pretul cel mai scazut’’ conform art.187 alin.3 din Legea nr.98/2016, actualizată.

Livrarea produselor se va face în tranșe pe bază a trei note de comandă, până la finalul anului, la sediul Consiliului Județean Constanța, în termen de cinci zile lucrătoare de la primirea notei de comandă, după încheierea contractului de furnizare.

Prețul produselor include transportul și manipularea produselor, care va fi asigurată de minim 4 manipulatori, în spațiile special amenajate pentru depozitarea acestora.

Toţi operatorii economici interesaţi vor transmite ofertele pe adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro sau la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, B-dul Tomis nr. 51, Municipiul Constanţa.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 



 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii