Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație pentru studiu de fezabilitate al viitorului Institut de Cercetare în Nutriție și Sănătate de la Constanța

ro

14 Aug, 2021 00:00 1686 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța organizează achiziție publică pentru „Elaborarea documentației tehnico-economice faza SF pentru obiectul de investiție ,,Construire Corp nou -Institut de Cercetare în Nutriție și Sănătate (ICNS) Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța”
  • Valoarea estimată a achiziției este de 135.000,00 lei fără TVA
  • Termenul limită de depunere a ofertelor este 15.09.2021

 
Consiliul Județean Constanța organizează achiziție publică pentru „Elaborarea documentației tehnico-economice faza SF (inclusiv studii de teren-geotehnic, expertiză tehnică, analiză cost-beneficiu, studiu de însorire, studiu privind posibilitatea utilizării unor sisteme de eficiență ridicată etc.), precum și întocmirea documentațiilor complete necesare depunerii, obținerii și predării către beneficiar a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizațiilor pentru obiectul de investiție ,,Construire Corp nou -Institut de Cercetare în Nutriție și Sănătate (ICNS) Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța” COD CPV : 79314000-8.

Valoarea estimată a achiziției este de 135.000,00 lei fără TVA.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 15.09.2021, ora 12:00, pe adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro sau la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, B-dul Tomis nr. 51, Municipiul Constanţa.
 
Vă reamintim, Primăria Constanța a eliberat o serie de certificate de urbanism pentru Consiliul Județean Constanța, cu privire la niște investiții ce urmează a fi făcute la Spitalul Județean Clinic de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța.

 
Este vorba, mai precis de următoarele Certificate de Urbanism: 2206/19.07.2021 – pentru Studiul de fezabilitate construire corp nou departament Sănătatea Mamei și Copilului Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța. 2207/19.07.2021 – pentru Construire imobil D+P+3E – urgențe traumatologie Spitalul Clinic Județean Constanța „Sf. Apostol Andrei” Constanța 2208/19.07.2021 – pentru Studiu de Fezabilitate Construire Imobil – Institut de Cercetare în Nutriție și Sănătate – ICNS – Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța.  

Contactat telefonic de cotidianul ZIUA de Constanța, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a vorbit despre aceste investiții, care, practic, reprezintă construirea mai multor pavilioane și clădiri pe lângă Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Primăria a emis certificate de urbanism pentru construirea mai multor corpuri în curtea Spitalului Județean Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii