Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:24 24 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație la Penitenciarul Poarta Albă. Se refac stocurile de alimente

ro

11 Dec, 2017 00:00 1265 Marime text
Penitenciarul Poarta Albă va scoate din conturi circa 638.000 de lei pentru achiziția a cinci loturi de alimente.
 
Potrivit anunțului de participare, se va încheia un acord-cadru cu un singur agent economic, pe o durată de 22 de luni. Cele cinci loturi constau în: lot nr. 1 – ouă, lotul 2 – pește, lot 3 - fulgi cartofi, lot 4 - cozonac și prăjitură, lot 5 - condimente – sare. Societățile interesate de acest contract vor depune ofertele de participare până pe data de 12.01.2018, ora 16.00, urmând ca acestea să fie evaluate până pe 15.01.2018, ora 18.00. Garanțiile de participare pentru cele cinci loturi au următoarele valori: lotul 1 – 2.000 de lei, lotul 2 - 400 de lei, lotul 3 – 1.500 de lei, lotul 4 – 900 de lei și lotul 5 – 900 de lei. Furnizorul se obligă ca produsele furnizate să respecte cel puțin calitatea prevăzută în propunerea tehnică.

Responsabili de atribuirea contractului 

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante, responsabile de atribuirea procedurii publice, sunt: Muscalu Florentin, Roman Lucian Ionuț, Apostol Cristian Ionuț, Mogoșanu Marius Florin, Gheorghe Viorica Georgeta, Popa Bogdan, Patrașcu Laurențiu Virgil, Stoica Anca, Fedor Alina, Mihaela Drăghici.

Date din contract 

Furnizorul se obligă să despăgubească achizitorul cu diferența de preț în cazul în care
nu poate face față solicitărilor achizitorului, stabilite prin acordul-cadru, iar acesta este nevoit să achiziționeze aceleași produse de la un alt furnizor, cu un preț mai mare. În cazul în care furnizorul nu reușește să-și îndeplinească obligațiile asumate sau refuză/întârzie în încheierea contractelor subsecvente, este obligat la plata de penalități de întârziere în cuantum de 0,01% din prețul acordului-cadru, pentru fiecare zi de întârziere, chiar dacă valoarea penalităților depășește cuantumul asupra căruia sunt calculate, de la data scadentă a obligației până la onorarea acesteia, respectiv realizarea achiziției de la un alt furnizor.
 
În cazul în care achizitorul nu își onorează obligațiile în termen de 28 de zile de la expirarea perioadei convenite, atunci acestuia îi revine obligația de a plăti, ca penalități, o sumă echivalentă 0,01% din plata neefectuată. Achizitorul își rezervă dreptul de a renunța la contract, printr-o notificare scrisă adresată furnizorului, fără nicio compensație, dacă acesta din urmă dă faliment, cu condiția ca această anulare să nu prejudicieze sau să afecteze dreptul la acțiune sau despăgubire pentru furnizor. În acest caz, furnizorul are dreptul de a pretinde numai plata corespunzătoare pentru partea din contract îndeplinită până la data denunțării unilaterale a contractului.

Ti-a placut articolul?

Comentarii