Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:12 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie. Consiliul Judeţean Constanţa îşi reevaluează imobilele, terenurile şi construcţiile din patrimoniu

ro

03 Sep, 2019 00:00 1117 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa organizează achiziţie de servicii de reevaluare privind determinarea valorii juste a activelor fixe corporale de natura construcţiilor şi terenurilor, în vederea înregistrării în situaţiile financiare ale instituţiei, a evaluării unor imobile pentru determinarea valorii în vederea valorificării acestora, precum şi a stabilirii/actualizării unor redevenţe la preţul actual al pieţei.
 
Achiziţia include lotul 1 - Servicii de reevaluare privind determinarea valorii juste a activelor fixe corporale de natura construcţiilor şi terenurilor, în vederea înregistrării în situaţiile financiare ale instituţiei şi lotul 2 - Servicii de evaluare a unor imobile pentru determinarea valorii în vederea valorificării acestora şi a stabilirii/actualizării unor redevenţe la preţul actual al pieţei.
 
Este vorba despre imobile aflate în administrarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“ Constanţa; locuinţe şi imobile aflate în judeţ; imobile aflate în municipiul Constanţa; imobile aflate în administrarea SC RAJA şi DGASPC şi Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii. Valoarea estimată a achiziţiei este de 129.957 de lei fără TVA.
La procedură pot participa toţi operatorii economici interesaţi indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SICAP. Ofertele vor fi transmise pe adresa de e-mail: licitaţii@cjc.ro sau la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, b-dul Tomis,nr.51, Constanţa.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii