Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie anulată Spiri Com a pus beţe în roţile UMC (Document)

ro

02 Oct, 2012 01:00 8943 Marime text
umc.jpgSocietatea bucureşteană Spiri Com SRL a contestat procedura de atribuire a contractului „Servicii de proiectare şi asistenţă tehnică pentru realizarea obiectivului Supraetajare Pavilion A - Baza Nautică" spus la licitaţie de Universitatea Maritimă Constanţa.

Contestaţia a fost admisă de Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, care a decis anularea procedurii de atribuire. La licitaţia organizată de Universitatea Maritimă din Constanţa pe 22 august a.c. s-au prezentat trei ofertanţi. Este vorba despre societăţile Spiri Com SRL Bucureşti, Neo Structural Engineering SRL Bucureşti şi Euroton SRL Constanţa. Numai că, dintre toate, Spiri Com s-a dovedit a fi nemulţumită. Contactat telefonic, asociatul şi administratorul Nelu Spiridon ne-a îndrumat să discutăm cu juristul firmei. „Da, este vorba despre un OP (nr ordin de plată) care nu a fost admis. Dacă se va relua procedura bineînţeles că vom participa din nou", a explicat Bogdan Teodoru, reprezentantul SC Spiri Com SRL. Reluarea licitaţiei a fost confirmată şi de către rectorul Universităţii Maritime, Violeta Ciucur. Contractul legat de licitaţia contestată constă în executarea serviciilor de proiectare pentru reactualizarea studiului de fezabilitate, a studiului geotehnic şi a expertizei tehnice. Acesta mai presupune şi întocmirea documentaţiei faza PT+DE+CS şi a documentaţiei pentru avize, acorduri autorizaţii în vederea executării lucrărilor privind realizarea obiectivului supraetajare Pavilion A - Baza Nautică a UMC, situată pe lacul Siutghiol. De asemenea, contractul presupune şi asistenţa tehnică de specialitate din partea proiectantului pe durata procedurii de atribuire a contractului de execuţie lucrări, pe perioada de execuţie a obiectivului de investiţii, până la terminarea lucrărilor. Valoarea estimată a contractului este de 71.000 de lei. De organizarea şi buna desfăşurare a licitaţiei s-au îngrijit, potrivit anunţului de licitaţie: Violeta Vali Ciucur - rectorul UMC, Emil Oanţă - preşedintele Comisiei de evaluare, Elena Ghiţă, - Cristalina Stoian, Elena Maxim, Cecilia Bălănescu, Luiza Nica - membri din Comisia de evaluare, Florentina Ciocoi, Dan Vlăescu - membri de rezervă din Comisia de evaluare.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mihaela 27 Nov, 2014 13:09 Acesta firma SC SPIRICOM ALIAS ARHITECT CONSTRUCT SRL AR TREBUI ELIMINTA din orice licitatie pentru ca isi bate joc de munca de proiectare. Stiti care e stilul ei de functionare?? e acela de a expluata munca intelecutala la sub nivelul maturatorui de strada, cu program de functionare de peste opt ore plus ca nu exista sambata si duminca libere.