Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:57 21 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitația privind întreținerea fântânilor și bazinelor ornamentale din municipiul Constanța anulată de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor

ro

14 Jul, 2021 00:00 901 Marime text
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, Consiliul a adoptat decizia  nr.1431/C6/1417 la contestația formulată de către Smart Engineering SRL
  • Societatea a contestat rezultatul și raportul procedurii  în vederea atribuirii contractului de achiziție publică având ca obiect „Achiziția serviciului de punere în funcțiune, întreținere, supraveghere și demontare fântâni arteziene și bazine ornamentale”
  • Obiectul contractului îl constituie printre altele achiziţia serviciului de punere în funcţiune şi întreţinere a amplasamentelor de la: Piaţeta Cazino (staţiunea Mamaia) - Fântână arteziană; Faleza Cazino Constanţa - Bazin Pescarul; Faleza Cazino Constanţa - Bazin Cascadă; Parc Arheologic - Fântâni arteziene
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a decis admiterea contestația formulată de către societatea din Ilfov, în contradictoriu cu autoritatea contractantă municipiul Constanța
  • Împotriva prezentei decizii, se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare, conform dispozițiilor art. 29 din Legea nr. 101/2016

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, Consiliul a adoptat decizia  nr.1431/C6/1417 la contestația formulată de către Smart Engineering SRL.

Societatea, cu sediul în satul Dumbrăveni, comuna Balotești, județul Ilfov, reprezentată legal prin administrator Dracinschi AnaMaria, a contestat  adresa nr. 107184/28.05.2021 privind comunicarea rezultatului și a raportului procedurii nr. 107168/28.05.2021, documente emise de către primăria municipiului Constanța, reprezentată legal prin primar Chițac Vergil și convențional prin SCPA Ceparu și Irimia, în cadrul procedurii simplificată - într-o singură etapă, derulată online, în vederea atribuirii contractului de achiziție publică având ca obiect „Achiziția serviciului de punere în funcțiune, întreținere, supraveghere și demontare fântâni arteziene și bazine ornamentale”.

Obiectul contractului îl constituie printre altele achiziţia serviciului de punere în funcţiune şi întreţinere a amplasamentelor de la: Piaţeta Cazino (staţiunea Mamaia) - Fântână arteziană; Faleza Cazino Constanţa - Bazin Pescarul; Faleza Cazino Constanţa - Bazin Cascadă; Parc Arheologic - Fântâni arteziene (sistem integrat în pardoseală cu 122 jeturi de apă).

Smart Engineering SRL. au solicitat Consiliului următoarele: admiterea contestației și anularea Raportului procedurii nr. 107168/28.05.2021, a adresei de comunicare a rezultatului procedurii nr. 107184/28.05.2021 și a actelor subsecvente acestuia și  obligarea autorității contractante la continuarea procedurii de atribuire, prin reevaluarea ofertei depuse de subscrisa și ulterior emiterea unui nou rezultat, în conformitate cu prevederile legale și în condițiile statuate în decizia ce se va pronunța.

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a decis admiterea contestația formulată de către societatea din Ilfov, în contradictoriu cu autoritatea contractantă municipiul Constanța, în partea care privește evaluarea ofertei aparținând Smart Engineering SRL precum și toate actele subsecvente acestuia.

De asemenea, CNSC obligă autoritatea contractantă la continuarea procedurii de atribuire în cauză cu reanalizarea ofertei aparținând Smart Engineering SRL, conform dispozițiilor legale și a motivării anterioare, în termen de 15 zile de la comunicarea prezentei Obligatorie.
Împotriva prezentei decizii, se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare, conform dispozițiilor art. 29 din Legea nr. 101/2016.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Fântânile și bazinele ornamentale din municipiul Constanța, puse în funcțiune și întreținute de o firmă din Ilfov (documente)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii