Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitația pentru servicii de catering organizată de Castelu în cadrul Programului de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolari și elevi, contestată la CNSC

ro

06 Jan, 2023 12:07 1466 Marime text
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins contestația formulată de SC KIT-STEF Alert SRL, în contradictoriu cu Primăria comunei Castelu, județul Constanța, pentru neconstituirea cauțiunii.

Prezenta decizie este obligatorie pentru părți, dar împotriva ei se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare, în conformitate cu dispozițiile art. 28 alin. (1) și art. 29 din Legea nr. 101/2016.

SC KIT-STEF Alert SRL a înregistrat la CNSC o contestație împotriva rezultatului procedurii proprii organizată de autoritatea contractantă Primăria comunei Castelu, în vederea atribuirii contractului având ca obiect servicii de catering în vederea furnizării unui pachet alimentar pentru preșcolarii și elevii din localitatea Castelu, județul Constanța, în cadrul programului pilot de acordare a unui suport alimentar conform OUG nr. 105/2022, care a fost inițiată prin publicarea anunțului din data de 23.11.2022.

Firma contestatoare  a solicitat anularea raportului procedurii nr. 19048/12.12.2022, precum și obligarea autorității contractante la reevaluarea ofertelor depuse în procedură.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:



Proiectul tehnic pentru înființarea rețelei de gaze în comuna Castelu, în atenția CNSC. Se cere modificarea documentației de atribuire a contractului
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii