Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitația pentru modernizarea Teatrului de Vară din Mamaia a fost anulată

ro

07 Jan, 2021 00:00 1850 Marime text
  • Licitația organizată de Consiliul Județean Constanța pentru servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări de reabilitare și modernizare a Teatrului de Vară din Mamaia a fost anulată
  • Prin proiect, Consiliul Județean Constanța, urmărea reabilitarea și modernizarea imobilelor C1, C2 pentru desfășurarea unor activități culturale
  • Licitație a fost anulată pe 22.12.2020, deoarece au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme


Licitația organizată de Consiliul Județean Constanța pentru servicii de proiectare (PTh+DDE), servicii de asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări de reabilitare și modernizare a Teatrului de Vară din Mamaia a fost anulată.

Prin proiect, Consiliul Județean Constanța, urmărea reabilitarea și modernizarea imobilelor C1, C2 pentru desfășurarea unor activități culturale, spațiul fiind adecvat pentru desfășurarea în condiții optime a activităților culturale estivale.

Modificarea contractului de achizitie publica, in cursul perioadei sale de valabilitate, se face in conditiile prevazute de art. 221 din Legea nr. 98/2016, cu modif. si completarile ulterioare.
Termenul limită în care autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet solicitărilor de clarificări/informațiilor suplimentare: 6 zile înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor, conf art. 160 alin. (1) si (2) din Legea 98/2016.

Licitație a fost anulată pe 22.12.2020, deoarece au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii