Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Isaccea, valurile Dunării aduc cu ele jucării pentru micuții refugiați. Ce trebuie să știți despre campania Valurile Speranței (GALERIE FOTO)

ro

22 Mar, 2022 12:21 1207 Marime text

Pod de jucării, Sursa foto: Facebook/ Garda de Coastă La Sighetul Marmației, prin implicarea minunată a polițiștilor de frontieră și a multor oameni de bine, un pod care leagă două țări, două popoare, s-a transformat într-un pod al jucăriilor, pentru că da, despre ei este vorba, despre copii!

Astfel, și la Isaccea, valurile Dunării aduc cu ele jucării, umplându-le inima de bucurie copiilor care coboară de pe ferry-boat.



Postarea de pe pagina de Facebook a Gărzii de Coastă 


Dunărea, firul de apă al speranței care străbate țara noastră aducând cu aceasta, de-a lungul istoriei, povești, legende și lucruri minunate.

Azi nu vom vorbi despre povești și legende, ci despre fapte minunate ale voastre, ale tuturor, care se vor transforma cândva în povești și legende.


La Sighetul Marmației, prin implicarea minunată a polițiștilor de frontieră și a multor oameni de bine, un pod care leagă două țări, două popoare, s-a transformat într-un pod al jucăriilor, pentru că da, despre ei este vorba, despre copii!

Astfel, și la Isaccea, valurile Dunării aduc cu ele jucării, umplându-le inima de bucurie copiilor care coboară de pe ferry-boat. Dar, valurile Dunării suntem noi, fapt pentru care lansez campania Valurile Speranței, prin care rog toți oamenii cu suflet mare sa doneze din puținul lor, jucării, care ulterior vor fi culese de către copiii care coboară de pe bac.

Copiii, la rândul lor, vor lăsa un mesaj sau un desen colorat pe niște foi de hârtie, iar acele mărturii ale copiilor vor constitui file din istoria noastră, istoria unui popor cu o inima mare.

Oamenii cu suflet mare sunt rugați ia legătura cu inspectorul principal de poliție Andrei Ene, telefon: 0757.067.283. Jucăriile vor fi strânse la sediul Gărzii de Coastă, Aleea Zmeurei nr. 3, Constanta.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii