Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Constanta, peste 400 de locuri de munca vacante

ro

28 Mar, 2009 01:53 3672 Marime text

locuri_de_munca.jpgPotrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), în perioada 26 martie - 1 aprilie, în judeţul Constanţa sunt 441 de posturi vacante. În ediţia on line a cotidianului ZIUA de Constanţa, pe pagina de Internet www.ziuadeconstanta.ro, puteţi consulta lista locurilor de muncă disponibile.

Cele mai multe oferte vin din domeniul turismului, dat fiind faptul că a mai rămas mai puţin de o lună până la deschiderea oficială a sezonului estival. Astfel, persoanele care au rămas fără un loc de muncă în urma disponibilizărilor masive începute la sfârşitul lui 2008, şi-ar putea găsi un job, chiar şi temporar, de cameristă, ospătar, recepţioner. De asemenea, în baza de date a AJOFM Constanţa figurează şi locuri de muncă vacante pentru persoanele care au studii superioare şi nu ar accepta reorientarea profesională. Pe lista posturilor vacante se regăsesc joburi de laborant chimist, consilier juridic şi manager.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • bravos 29 Mar, 2009 08:21 ce prostie! nici numele institutiei nu au fost in stare sa-l scrie corect "agentia judetean"...sau ati gresit si ati trimis ciorna? cat despre continutul informatiei ce sa mai vorbesc, este jalnic; cata transparenta! macar daca va faceti ca transmiteti informatia aveti bunul simt si treceti toate datele: adrese, conditii, telefoane, persoane de contact; asta daca nu cumva locurile sant deja ocupate. intrebare pt jurnalist: daca "specialistii" de la "agentia judetean" sant atat de dumneata d-ra/d-na cum ti-ai permis sa mediatizezi o asemenea " lista cu locuri de munca vacante"? ce ne mai subestimati voi!