Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kay de la Westhouse vrea energie (electrică)

ro

27 May, 2011 01:38 3672 Marime text

Kay_-_Kay_Thorkidsen_Westhouse.jpgKay Tonnes Thorkildsen, CEO al companiei Westhouse Group, şi-a mai deschis o afacere cu iz eolian.

Pe 14 aprilie a.c., norvegianul a fondat SC North Bridge Five SRL, cu sediul pe bulevardul Mamaia 208 şi cu obiect principal de activitate producţia de energie electrică. Aceasta nu este prima afacere de gen a lui Thorkildsen... Prin hotărârea 1 din 29 noiembrie 2010, Marius Lungu a decis să cesioneze o parte din părţile sociale pe care le deţinea în SC North Bridge Energies SRL către restul de asociaţi. Aşa că, în urma modificării, firma a fost împărţită astfel: North Bridge Group LTD - 31,67%, Kay Tonnes Thorkildsen - 31,66%, Maris-Armand Lungu - 5% şi Gabriel Sorin Strutinsky - 31,67%.
Thorkildsen a mai avut contacte cu ceva afacerişti constănţeni. Dintre aceştia îl putem aminti pe Mihăiţă Vasea. În Monitorul Oficial nr. 2813 din anul 2006 se arată că Miţu Vasea şi-a cesionat părţile sociale pe care le deţinea la SC Rofrench Connection SRL către Westhouse Group, reprezentată la acea dată prin preşedintele CA, Kay Tonnes Thorkildsen, şi RomReal Invest LTD, persoană juridică din Insulele Bermude. Kay Tonnes Thorkildsen a devenit administratorul societăţii preluate de la fratele lui Traian Vasea. Aşadar, Rofrench a luat naştere din Vasea şi s-a întrupat, la un moment dat, prin intermediul lui Kay Tonnes. Societatea preluată de Westhouse a avut un rol destul de important în afacerile grupului norvegienilor cu domiciliul în Bermude. Aşadar, Strutinsky nu este singurul băştinaş care a avut contact cu Thorkildsen de la Westhouse. Potrivit Registrului Comerţului, la acest moment, norvegianul mai deţine părţi sociale în SC North Bridge Energies şi în Best Friend & Partner SRL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vrabiuta 27 May, 2011 12:47 ce fatza de ET are. O avea cip?
  • vadim 27 May, 2011 08:18 vazi si de nicoleta ploscaru canacheu seg comisia siguranta nationala-sri dna dga tac -spalari de bani ,evaziune