Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jumătate de milion de lei pentru promenada Cazinoului

ro

02 Nov, 2010 00:00 1710 Marime text
faleza_cazino.jpgÎn timp ce Cazinoul din Constanţa se degradează din ce în ce mai mult, Primăria Constanţa s-a gândit că ar fi de bun augur să restaureze şi să reamenajeze promenada cuprinsă între Vraja Mării şi Portul Tomis, dar şi spaţiile verzi, înaintea edificiului de cultură

Şedinţa de deschidere a ofertelor pentru acest contract de achiziţie publică urmează a avea loc pe 15 noiembrie, la sediul Primăriei Constanţa.

Potrivit invitaţiei de participare numărul 270602, municipalitatea scoate la licitaţie un contract de 500.000 de lei fără TVA, pentru elaborarea documentaţiei tehnico-economice (DALI, PT, PAC, DDE, CS pentru lucrări) pentru obiectivul "Restaurarea şi reamenajarea promenadei şi a spaţiilor verzi din zona Vraja Marii - Cazino - Port Tomis". Contractul de achiziţie publică este finanţat prin intermediul Programului Operaţional Regional 2007 - 2013, Axa prioritara 1 "Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor - poli urbani de creştere", Domeniul de intervenţie 1.1 "Planuri integrate de dezvoltare urbană", subdomeniul "Poli de creştere". Garanţia de participare este de 9.000 de lei, data limită pentru depunerea ofertelor fiind 15 noiembrie.
Elaborarea documentaţiei tehnico-economice urmează a se desfăşura în două faze. În prima fază a proiectului se va elabora documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii, inclusiv documentaţii pentru obţinerea avizelor/acordurilor pentru care este nevoie de zece zile, plus trei, în eventualitatea în care beneficiarul va solicita unele completări/modificări. În faza a II-a se vor elabora proiectul tehnic, detaliile de execuţie, documentaţia pentru autorizarea lucrărilor de construire şi caietele de sarcini ale lucrărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii