Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Se caută firmă pentru supervizarea lucrărilor în modernizarea unui tronson important de drum

ro

05 Feb, 2021 07:32 2606 Marime text
  • Consiliul Județean Tulcea organizează licitație publică pentru a asigura servicii de supervizare a lucrărilor în cadrul proiectului ,,Modernizare infrastructură de transport regional pe traseul Traian– Peceneaga– Ostrov– Daeni –Făgărașu Nou", anunț ce poate fi consultat în secțiunea Documente a materialului.
 Consiliul Județean Tulcea organizează licitație publică pentru a încheia un contract privind servicii de supervizare a lucrărilor în cadrul proiectului ,,Modernizare infrastructură de transport regional pe traseul Traian– Peceneaga– Ostrov– Daeni –Făgărașu Nou".

Descrierea contractului

Servicii de supervizare a lucrarilor in cadrul proiectului ,,Modernizare infrastructura de transport regional pe traseul Traian – Peceneaga – Ostrov – Daeni – Fagarasu Nou”. Serviciile de dirigentie de santier constau in asigurarea asistentei tehnice pe perioada de executie a lucrarilor prin servicii de asistenta tehnica din partea dirigintelui de santier. Prestatorul va actiona atat in calitate de Diriginte de Santier cat si in calitatea de Supervizor, conform prevederilor H.G. 1/2018 pentru contractul de lucrari (proiectare si executie) pentru implementarea cu succes a proiectului "Modernizare infrastructura de transport regional pe traseul Traian – Peceneaga – Ostrov – Daeni – Fagarasu Nou". Va asigura serviciile de dirigentie de santier, prin furnizarea de personal autorizat corespunzator, pe specialitati, in vederea respectarii prevederilor Legii nr. 10/1995.

Supervizorul va oferi Autoritatii Contractante si echipei de implementare a proiectului, asistenta tehnica din punct administrativ (predare amplasament, vizite in santier, participare la faze determinante, verificarea lucrarilor ascunse, receptia la termincarea lucrarilor etc.); tehnic (respectarea proiectului tehnic in ceea ce priveste tehnologia de lucru, calitatea lucrarilor, a meterialelor, incadrarea in programul de executie etc.) si financiar (certificarea platilor functie de progresul lucrarilor) si specifice Contractului de Finantare si Contractului H.G.1/2018 Numar zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor: 15 zile. În masura în care solicitarile de clarificari sau informatii suplimentare au fost adresate în termenul prevazut în anuntul de participare, autoritatea contractanta va raspunde solicitarilor de clarificari cu 6 zile inainte de termenul limita de depunere a ofertelor.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 24.02.2021, ora 15.00.

În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii