Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Eveniment privat din Babadag, întrerupt de polițiști. Au fost aplicate amenzi

ro

15 Jan, 2021 10:56 1191 Marime text
  • Evenimentuldin județul Tulcea a fost sistat, iar organizatorul a fost sancţionat sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19.
La data de 14 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Babadag au constatat că într-un imobil era în desfăşurare un eveniment cu caracter privat, la domiciliul unui bărbat de 36 de ani, din localitate.

Evenimentul a fost sistat, iar organizatorul a fost sancţionat sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19.

Totodată, polițiștii au identificat șase participanți la eveniment, care au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare.

De asemenea, se continuă activitățile de identificare și sancționare pentru ceilalți participanți.

Atragem atenţia cu privire la continuarea adoptării unui comportament precaut şi recomandăm tuturor cetățenilor să nu se expună la riscuri, să păstreze distanțarea fizică și să poarte masca de protecție, în toate spațiile publice închise și deschise.

De asemenea, respectaţi interdicțiile cu privire la organizarea de evenimente private iar după ora 23.00, deplasaţi-vă doar justificat!, a transmis IPJ Tulcea.

 
Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii