Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:06 18 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Apel fals la 112. Un bărbat a reclamat că este atacat de mai mulți câini periculoși

ro

18 Nov, 2020 19:01 655 Marime text
  • Un bărbat din comuna Crișan, județul Tulcea a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 şi a sesizat faptul că este atacat de mai mulţi câini periculoşi.
Un bărbat a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 şi a sesizat faptul că este atacat de mai mulţi câini periculoşi pe strada Principală din comuna Crișan, județul Tulcea.

Pentru soluţionarea situaţiei, unitatea noastră a direcţionat echipa de intervenţie aflată în misiune de menţinere a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Tulcea, deplasarea de la Tulcea în comuna Crişan efectuându-se cu ambarcaţiunea Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea.

Jandarmii au luat legătura de mai multe ori cu apelantul care a spus ba că se află cazat la o pensiune, ba că se află într-o barcă în drum spre Spitalul Județean de Urgență Tulcea, însă acesta nu era de găsit...

Oamenii legii s-au deplasat din nou pe str. Principală, locul unde, inițial, s-a reclamat atacul canin și au observat un bărbat care se afla într-o stare vădită de oboseală şi emana halenă alcoolică, fiind incoerent în exprimare.

În momentul în care oamenii legii au efectuat un nou apel către bărbatul care a reclamat presupusul atac canin, au observat că telefonul reclamantului a început să sune.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că în jurul orei 13:30, bărbatul a efectuat un apel la 112, însă acesta a declarat că nu știe cine a sunat la numărul de urgență și nu-și aduce aminte să fi vorbit cu echipajul de Jandarmerie.

Bărbatul s-a ales cu amendă în valoare de 500 lei pentru alarmarea organelor de menținere a ordinii publice fără motiv întemeiat, dar și cu amendă în valoare de 2.500 lei pentru nepurtarea măștii de protecție.

Reamintim cetăţenilor, în mod respectuos, faptul că numărul unic pentru apeluri de urgență 112 trebuie să fie folosit doar în situații de urgență!

Un apel fals poate împiedica sau întârzia oamenii legii să ajungă la cineva care într-adevăr are nevoie reală de sprijin pentru a i se proteja viaţa, bunurile şi alte valori fundamentale!, a transmis Jandarmeria Tulcea.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii