Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Un pod peste Canalul Poarta Albă Midia Năvodari intră în reabilitare. Ce valoare are contractul (GALERIE FOTO)

ro

06 Mar, 2024 21:21 1038 Marime text
Sursa foto: facebook/Cristian PistolDirectorul CNAIR, Cristian pistol a anunțat astăzi pe pagina sa de facebook că încep lucrările de reabilitare a podului peste Canalul Poarta Albă Midia Năvodari de la Poarta Albă, județul Constanța. 

„Se continuă modernizarea podurilor dunărene cu podul peste canalul #PoartaAlbă – #Midia – #Năvodari (județul #Constanța) ! 

Asocierea GEIGER TRANSILVANIA SRL. – POD-PROIECT SRL a fost desemnată astăzi câștigătoarea contractului în valoare de 21,43 milioane de lei (fără TVA) în baza căruia va fi reabilitat acest pod situat pe #DN22C (km 38+002).

Durata contractului (finanțat prin #FonduriEuropeneNerambursabile) este de 15 luni, din care 4 luni pentru proiectare și 11 luni pentru execuția lucrărilor.

Semnarea contractului va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații, respectiv după soluționarea acestora.

Podul construit în anul 1987 are o lungime de aproximativ 214 m și necesită lucrări de #reabilitare atât la suprastructură cât și la infrastructură“ - a anunțat directorul CNAIR, Cristian Pistol pe pagina sa de Facebook. 

Citește și: 

Au fost finalizate lucrările la Podul de la Ovidiu!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii