Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Județul Constanța Accident rutier pe podul de la ieșire din localitatea Ovidiu către Mihail Kogălniceanu (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

01 Feb, 2024 09:12 3840 Marime text
Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe podul rutier de peste Canalul Poarta Albă Midia Nîvodari de la ieșire din localitatea Ovidiu către Mihail Kogălniceanu.

Potrivit ISu Dobrogea în accident sunt implicate un autoturism si un TIR. 

Din primele informații o persoană a fost rănită, victima nefiind încarcerată. 

La fața locului intervine Detașamentul Palas cu 1 SMURD C și Detașamentul Fripis cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și descarcerare.

UPDATE: 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 2A, pe podul Ovidiu, județul Constanța, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autocamion.

În urma impactului a rezultat o victimă, șoferul autoturismului. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Se estimează reluarea traficului după ora 10:00.

UPDATE: ora 13.15

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe DN 2A, la podul Ovidiu, județul Constanța,unde s-a produs o coliziune frontală între un autoturism și un autocamion. În urma impactului a rezultat o victimă, transportată la spital.


Citește și: 

Accident rutier pe DN22 Constanța-Tulcea, la intersecția cu drumul către localitatea Sibioara
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii