Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judeţul Constanţa Şoferi băuţi sau fără permis, sancţionaţi de poliţiştii rutieri

ro

11 Aug, 2019 12:33 1433 Marime text
Polițiștii rutieri au întocmit în acest weekend mai multe dosare penale unor şoferi depistaţi băuţi la volan sau fără permis.
 
Potrivit IPJ Constanţa, la data de 10 august a.c., în jurul orei 02.00, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, de 24 de ani, din județul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism, pe Șoseaua Constanței din Mangalia, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
 
La data de 10 august a.c., în jurul orei 08.35, poliţişti din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Tineretului din Costinești, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Conducătotul auto a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.
 
La data de 10 august a.c., în jurul orei 18.30, poliţişti din cadrul Poliției orașului Negru Vodă au depistat un bărbat, de 45 de ani, în timp ce conducea un moped, pe strada Recoltei din oraș, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 11 august a.c., în jurul orei 02.15, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat o femeie, de 33 de ani, din orașul Năvodari, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 86, dinspre Năvodari către Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 11 august a.c., în jurul orei 03.41, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism, pe DC 86, dinspre Mamaia către Năvodari, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 11 august a.c., în jurul orei 06.45, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Lahovari din municipiul Mangalia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Conducătotul auto a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii