Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Prinși la volan fără permis sau băuți. S-au ales cu dosare penale

ro

23 Aug, 2021 15:31 1650 Marime text

  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști.
 
La data de 23 august a.c., în jurul orei 00.45, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 63 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 226A, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 23 august a.c., în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism DJ 226A, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În autoturism a fost identificată o femeie, de 31 de ani, care i-a încredințat bărbatului autoturismul de bună voie, deși cunoștea faptul că acesta nu posedă permis.
 
La data de 22 august a.c., în jurul orei 22.10, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe DN 3, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Potrivit IPJ Constanța, în cauze au fost întocmite dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii