Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Pericol pe șosea. Șoferi prinși băuți la volan. Incredibil ce alcoolemie avea o șoferiță din Cernavodă

ro

12 Aug, 2021 14:53 1258 Marime text
  • Cercetați pentru abateri la regimul rutier.
  • O femeie de 35 de ani a condus un autoturism, pe strada Nicolae Titulescu din orașul Cernavodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 11 august a.c., în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism, pe Șoseaua Constanței din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, informează IPJ Constanța.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 12 august a.c., în jurul orei 00.10, polițiștii orașului Cernavodă au identificat o femeie, de 35 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Nicolae Titulescu din orașul Cernavodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii