Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța În Mangalia se asfaltează mai multe străzi din cartierul de case al orașului

ro

06 Apr, 2024 11:09 730 Marime text

Sursa foto: Primăria Mangalia
 
  • În această perioadă, Primăria Mangalia continuă programul de reabilitare a trotuarelor și asfaltare pe mai multe străzi din cartierul de case al orașului.

Odată finalizate lucrările de racordare la rețelele de utilități publice, în prezent, se desfășoară lucrări de frezare pe mai multe străzi din cartierul „Coloniști”, respectiv Gral Boerescu, Gral Dragalina, Gheorghe Nețoi și Maior Șonțu, potrivit unui comunicat din partea primăriei.

Ulterior, se va turna covor asfaltic pe toate aceste străzi și vor urma lucrări similare pe alte artere din cartierul de case al Mangaliei.

„Zilnic, sunt în teren pentru a supraveghea lucrările de asfaltare din oraș, inclusiv din cartierul de case. Până acum nu am intervenit în „Coloniști” pentru că cetățenii s-au branșat la rețeaua de gaze și alte utilități publice, ceea ce a presupus săparea de șanțuri pe străzi și trotuare. După ce s-au realizat branșamentele la aproape toate gospodăriile, am demarat proiectele de asfaltare, multe străzi urmând a fi refăcute de la nivelul fundației”, a declarat primarul Radu Cristian.

Recent, s-au executat ample lucrări de asfaltare pe alte străzi din cartierul de case, printre care 9 Mai, Mărăști, 11 Iunie, Panduri, Griviței, General Vârtejanu, Mihai Viteazu și sunt în curs de asfaltare străzile Anton Pann, Bucovinei, Munteniei, etc. În perioada următoare, vor intra în implementare alte două proiecte mari de infrastructură, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Acestea vizează modernizarea mai multor străzi din cartierul de case, printre care: Walter Mărăcineanu, Crinului, Maior Giurescu, M.I.Dobrogeanu, 1 Mai, Gării, Ion Mecu, Geo Bogza, Nichita Stănescu, Grigore Vieru, Marin Preda, Augustin Buzura, Alexandru Iliaș, Lucian Blaga, Horia Vintilă și altele.
 
Citește și
Primăria Mangalia cheltuie aproape 20.000 de euro pentru servicii de medicina muncii. Contractul a fost câștigat de o firma din municipiul Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii