Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:29 31 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județele Constanța, Călărași și Ialomița, realimentate cu energie electrică (galerie foto)

ro

07 Feb, 2020 13:12 1117 Marime text
Cea mai mare parte a clienților afectați de condițiile meteo severe (cod roșu si portocaliu de vânt puternic și ninsori) în județele Ialomița, Călărași și Constanța au fost realimentați cu energie electrică, după intervențiile echipelor din teren ale E-Distribuție Dobrogea și ale contractorilor societății, precum și manevrele de la distanță efectuate prin sistemul Telecontrol al instalațiilor electrice de distribuție.
 
Intervențiile au continuat și pe parcursul nopții, iar numărul personalului implicat a fost suplimentat, inclusiv cu echipe de intervenție relocate de la E-Distribuție Muntenia.
 
La această oră, în zonele deservite de E-Distribuție Dobrogea, peste 300 de tehnicieni ai societăților E-Distribuție și ai contractorilor societății lucrează continuu pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor din zonele afectate de evenimentele meteo severe. Alți 100 de angajați sunt disponibili pentru suplimentare sau înlocuirea celor menționați, pentru a asigura continuitatea activităților.
 
Echipele vor continua să lucreze pentru remedierea tuturor deranjamentelor colective și individuale și restabilirea alimentării tuturor clienților.

Sursă foto: E-Distribuție Dobrogea
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii