Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:44 05 10 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jean Paul Tucan preia o nouă firmă în portofoliu! Cu ce se va ocupa?

ro

30 May, 2023 14:58 1176 Marime text
Tiberiu Rafaello Cristian Tucan, fiul lui Jean Paul Tucan, a decis să iasă din societatea Gentle Solar SRL, unde era unic asociat și administrator și concesioneze părțile sociale deținute către tatăl său.
 
Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial, Tiberiu Rafaello Cristian Tucan în calitate de asociat unic în cadrul societăţii Gentle Solar a să se retragă din funcția de administrator și numirea în funcție a lui Jean-Paul Tucan.

„Se numeşte în funcţia de administrator Jean Paul Tucan, pe o perioadă de 50 de ani, având puteri depline de reprezentare şi administrare a societăţii. Tiberiu Rafaello Cristian Tucan se retrage din societate, cesionând, la valoare nominală de 10 lei/p.s., cele 50 părţi sociale deţinute în cadrul societăţii, în valoare totală de 500 lei, lui Jean-Paul Tucan care devine astfel asociat unic. Tiberiu Rafaello Cristian Tucan a primit 500 lei de la Jean Paul Tucan,  reprezentând contravaloarea părţilor sociale cesionate“ – se mai arată în anunțul publicat în Monitorul Oficial.

Urmare a cesionarii, capitalul social, în valoare totală de 500 lei (50 p.s., cu valoare nominală de 10 lei) aparţine în totalitate asociatului unic, Jean Paul Tucan. De asemenea, participarea la profit şi pierderi este de 100% pentru asociatul unic, Jean Paul Tucan.
 

„Cedentul, Tiberiu Rafaello Cristian Tucan, transmite, iar cesionarul, Jean Paul Tucan  preia împreună cu activul şi pasivul societăţii, toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale; atât a celor deţinute cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei hotărâri, atât, cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control“ – se arată în anunțul publicat în Monitorul Oficial.

 
Despre Gentle Solar SRL
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, Interogat la data de 30 mai 2023, societatea Gentle Solar SRL a fost înființată în anul 2011 și are sediul social în Mamaia Sat. Activitatea principal o reprezintă - Transporturi aeriene de pasageri.
Unic asociat și administrator este Jean –Paul Tucan.
Pentru anul 2021 societatea a raportat cifră de afaceri – 0, pierdere 388 de lei și niciun salariat. Pentru anul 2020 a raportat pierdere 333 de lei.
 
Jean Paul Tucan este asociat și acționar în mai multe societăți, printre care JT Grup Oil SA
Despre JT Grup Oil SA
 
Societatea JT GRUP OIL SA s-a înființat în anul 2001 la Slobozia, iar din anul 2010 are sediul social declarat în Constanța.
Acționarul majoritar al societății cu 99% este Jean Paul Tucan, politician și afacerist cunoscut, iar procentul de 1% este deținut de către Aldea Bogdan-Florin, care este și președintele consiliului de administrație, alături de Tucan Alexandra Maria și Dublea Andreea Elena.
 
Societatea J.T. GRUP OIL SA deține integral capitalul social al societății J.T. Oil Terminal Constanța SRL și au același obiect de activitate, comerț cu ridicata al  combustibililor solizi, lichizi și gazoși inclusiv Import-Export.
 
Proprietăți imobiliare J.T. Grup Oil SA
 
J.T. Grup Oil SA deține patru proprietăți imobiliare unde sunt declarate și puncte de lucru, respectiv în Incinta Baza Sportivă Badea Cârțan, pe B-dul Aurel Vlaicu (Lot între str. Ștefăniță Vodă și Stadionului), Năvodari, DJ 226, zona rezervoare RAJA, Năvodari str. M20, nr.49D și Constanța, I.C. Brătianu nr. 50.
 
Societatea mai desfășoară activități la punctele de lucru din Costinești, contract de închiriere – Lacul Costinești și cale de acces pe malul lacului, intravilan Costinești, Mamaia – zona Hotel Delta, cuveta lac Siutghiol (contract închiriere), Portul Midia- contract de asociere în participațiune.
 
Exercițiul financiar 2021 înregistrează cifră de afaceri de peste 35 milioane euro, profit aproximativ 1,5 milioane euro și 35 de angajați.
 
 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii