Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii l-au amendat. În plină pandemie de Coronavirus, un constănțean a ieșit la pescuit

ro

29 Mar, 2020 12:21 13195 Marime text


sursă foto:IJJ Constanța

În cursul acestei dimineţi, în jurul orei 06.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa a observat o persoană care scotea din apă mai multe plase de pescuit, pe malul canalului Dunăre - Marea Neagră, în dreptul localităţii Poarta Albă.

În urma verificărilor, jandarmii au stabilit că bărbatul cu vârsta de 51 ani, din Poarta Albă, pescuia fără să aibă autorizaţie pentru această activitate, folosind unelte interzise de lege şi o ambarcaţiune pneumatică improvizată.

Deoarece faptele persoanei în cauză sunt susceptibile de a fi infracţiuni prevăzute şi sancţionate de O.U.G. nr. 23 /2008 privind pescuitul şi acvacultura, jandarmii au întocmit procesul-verbal de sesizare, pe care l-au înaintat împreună cu mijloacele materiale de probă lucrătorilor Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Palas, în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, bărbatul a fost sancţionat contravenţional de jandarmi, pentru nerespectarea prevederilor ordonanţei militare nr.3/2020.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii