Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmeria Constanța, despre numărul oamenilor prezenți la ceremonia de Bobotează

ro

06 Jan, 2021 12:47 1869 Marime text
  • La momentul transmiterii acestui mesaj, din informațiile transmise de către organizator, numărul cetățenilor prezenți în spațiul special amenajat este de aproximativ 2.500., a transmis Jandarmeria Constanța.
Recent în spațiul public au fost făcute estimări referitoare la prezența unui număr de 10.000 de cetățeni la slujba de Bobotează de la Catedrala Sfântul Pavel din Constanța, fără a exista o estimare oficială din partea organizatorului. Mai mult, Jandarmeria Constanța infirmă aceste informații.

La momentul transmiterii acestui mesaj, din informațiile transmise de către organizator, numărul cetățenilor prezenți în spațiul special amenajat este de aproximativ 2.500.

Până la acest moment, nu au existat incidente sau situații deosebite care să necesite intervenția Jandarmeriei Constanța și în continuare ne vom asigura că procesiunea se va desfășura în cele mai bune condiții. Ca o măsură suplimentară, Jandarmeria Constanța a decis prezența a 15 echipe de dialog care se vor afla în mijlocul participanților pentru a preîntâmpina situațiile deosebite.

La propunerea Jandarmeriei Constanța, anul acesta organizatorul a luat o serie de măsuri menite să confere siguranță suplimentară participanților, date fiind condițiile speciale de prevenire Sars-CoV-2, măsuri pe care Jandarmeria Română le va monitoriza cu atenție pe tot parcursul desfășurării procesiunii religioase, asigurându-ne că toți cei prezenți vor respecta măsurile specifice acestei perioade.

În cazul apariției unei situații deosebite și pentru a preîntâmpina dezinformările / informațiile false emise în spațiul public, vom comunica de fiecare dată când există situații deosebite,a transmis Jandarmeria Mobilă Constanța.

Citește și: LIVE Ceremonia de Bobotează, marcată la Constanţa. Care trase de boi și vreme frumoasă (video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii