Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Dobrogea Peste 160 de pompieri salvatori au fost la datorie la Festivalul Neversea (VIDEO

ro

11 Jul, 2022 16:02 1268 Marime text
Pompieri la Neversea. Foto+video: Facebook/ISU ConstanțaPentru buna desfășurare a festivalului găzduit la malul mării - Neversea și siguranța participanților, peste 160 de pompieri salvatori au fost la datorie, în perioada 7-10 iulie 2022, pentru gestionarea cazurilor de prim-ajutor și pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor pe toată perioada desfășurării acestui eveniment de amploare.

Potrivit unui comunicat al ISU Dobrogea, în perimetrul zonei de desfășurare a festivalului au fost alocate două posturi medicale avansate, fiecare având capacitatea de acorda asistență medicală unui număr de 50 persoane simultan, trei corturi de prim ajutor, două autospeciale pentru transport victime multiple, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, două șenilate, trei tărgi pentru salvare pe teren accidentat, precum și o ambarcațiune CBRN care a executat patrule pe mare.

Posturile medicale avansate și corturile de prim ajutor au fost încadrate și cu personal din cadrul Unității de Primiri Urgențe Constanța – medici, medici rezidenți și asistenți medicali.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii